Dag: 6 november, 2018

Packad och klar

Hej och god kväll! Idag när jag kom hem så bestämde vi oss för att gå ut och äta, jag och barnen. Jag har ju alltid sån jäkla ångest när jag ska åka ifrån dem och den här gången är det onsdag till söndag! ?Det är lääänge! Men jag vet också att de klarar sig utmärkt. Det är värre för mig… i alla fall så här innan jag ska åka. Hur ska det gå för Mio och hans blodsocker? Tänk om han blir låg. Tänk om Jonas inte hör telefonen då om han ringer, och kan hålla koll på honom. Och när Alvin ska till sin gitarr, eller när de kommer hem från skolan… Haha… nuförtiden går de alltid hem själva båda två, och jag är ju inte hemma när de kommer så jag vet inte riktigt vad det är jag oroar mig för. De klarar sig fint, jag vet det. Men så här kvällen innan… blä… 
Hur som helst så åkte vi i alla fall iväg och skulle äta ute nånstans… och körde runt hela Limhamn – där vi bor – ett par varv, tills vi insåg att det inte riktigt fanns nåt ställe där vi ville sitta. Så vi beställde hem mat istället och började kolla på en julfilm. Har ni sett att Netflix kastar ut julfilm efter julfilm just nu? Vi älskar det! Vi kommer garanterat kolla på allihop. Häromdagen såg vi The Holiday Calendar

… en jättesöt julfilm som man, efter cirka tre minuter förstod hur den skulle sluta. Precis så förutsägbar och härlig som en amerikansk julfilm är. Älskar det! Ja men vi kommer garanterat kolla alla julfilmer. Vi ÄLSKAR julen här hemma och kommer snart börja med pepparkaksmys var och varannan dag.
Förresten… en sak som är så himla positivt, det är att Mio har varit väldigt bra på sistone. Han har mååånga fler bra än dåliga dagar sen vi ställde om shunten för ett par månader sen. Innan det var det ju tvärtom, han var typ aldrig bra. Det är så himla skönt, annars hade jag aldrig klarat av att åka iväg så här. Nu håller jag tummarna för att han håller sig bra resten av veckan också. Men det tror jag. Min känsla säger det! Håll tummarna.
Imorgon sitter jag på ett tåg hela dagen så jag kommer blogga då också, men sen kan det som sagt hända att det blir en paus ända till söndag kväll. Det ni!! ?
Nä men nu ska jag stänga väskan och sätta mig och jobba en liten stund innan det är nattning. Jag ska upp klockan fem. Mitt tåg går 07,00 så vi lär höras efter det nån gång. Puss! 
 

Kommentera (0)

Föreläsning redan nästa vecka?

God morgon! Jag sa ju att det var en bra dag igår och att vi fick en massa roliga förfrågningar. Sen på kvällen så fick jag nog de roligaste av alla… en förfrågan om jag kan komma och köra min föreläsning i en annan stad, lite längre fram, och en om jag kan köra redan nästa vecka? What? Redan? Kan jag det? Hinner jag få ihop det? Alltså jag vet att jag i såna fall måste lägga 100 procent fokus på den under minst två dagar. Och då menar jag 100 procent. 20 timmar typ. Och det kan jag ju. Men eftersom jag ska iväg imorgon så har jag inte helgen på mig. Hjälp… Borde jag? Jag vill ju sååå gärna köra den en gång nu snart, och det hade varit perfekt att få riva av första gången, men jag är också VÄLDIGT mån om att göra det riktigt, riktigt bra. Annars är det ingen idé känner jag. Hjälp…. vad tycker ni? Hinner jag? Om jag lägger manken till nu och bara övar, övar, övar..?
 

Kommentera (17)