Dag 1 på sjukhuset

Idag blev Mio inlagd. Det var planerad inläggning efter att jag skickade det där brevet för ett tag sen. Så nu ska de sitta och ha möte, alla avdelningar som Mio tillhör (Onkologen, neurokirurgen/ neurologen och diabetesläkaren), och fundera tillsammans. Det mötet sker imorgon eftermiddag så fram tills dess så tror jag inte att det händer så mycket. Förutom att vi har fått en lista som vi ska fylla i och tala om hur han mår samt fylla i alla blodsockermätningar.
Vi började med ett långt snack med en läkare. Sen var vi befriade och kunde gå ner till underbara lekterapin. Älskar det stället. Det finns ingenting man inte kan göra där. Måla på väggar, träslöjda, syslöjda, leka med sandstrandssand, spela spel, hänga i ungdomsrummet (spel och datorer och sånt), spela in musik, spela biljard eller hockey och en himla massa annat.2
6 7 8 9 10När vi kom tillbaka till rummet hade personalen trollat bort vår rumskompis. Har aldrig behövt dela rum tidigare och trodde att vi skulle göra det nu, men det slapp vi alltså. TACK! 4Matdags.5Och nu är vi här, och kommer väl ha det så här fram till sovdags gissar jag. Mio är (passande nog) rätt hängig idag och har ont i huvudet så han tycker det är helt ok att ligga i sängen.3 Håll tummarna för att vi blir klokare efter den här veckan….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *