God morgon från dag 2 på sjukhuset

Vi är redan uttråkade. Mio brukar alltid opereras när han ligger inne så det här är lite annorlunda. Vi har liksom mer tid. Men det är också härligt, för då hinner vi med lekterapin. I natt klockan 3 och klockan 6 tog de prover (mest för att göra nånting tror jag, det finns liksom ingen klar utredning som de håller på med) och i eftermiddag klockan 16 ska de ha möte allihop tillsammans. Efter det kallar de in mig och ska tala om vad de har för plan. Jag har bara två grejer jag vill veta:
1) Vad är det som händer när han blir så där dålig att han bara skriker och kräks och kräks och kräks? De gånger som vi åker in akut. Vad händer i hans huvud då? Hur är trycket? Vad i hans huvud är det som gör att han är så dålig?
2) Varför är han dålig hela tiden när han väl är dålig? Det måste vara nåt med trycket då med? Förmodligen samma orsak som svaret på fråga 1. För sen när han är bra ett tag så är han ju bra konstant.
Så det enda vi vill veta: Vad händer i huvudet (trycket) egentligen? Innan vi vet det så kommer vi ju inte förstå nåt annat tänker jag…
Medan vi väntar hänger vi på lekterapin…alex mio-alex mio

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *