Födelsedag, eksem och röntgen

Mio fyller år idag! 12 år. Kan inte förstå att det var så länge sen (och att jag uppenbarligen är så gammal..?) han föddes. Jag hoppas att hans tolfte år kommer att bli väldigt mycket bättre än de senaste fem åren. Det har varit, och är, så synd om honom och han börjar bli riktigt trött på att aldrig må helt bra. Men hurra för min lilla kille idag, som är en av de snällaste och modigaste killarna jag känner ♥mioI övermorgon ska vi in till Lund för att göra magnetröntgen. I och med att han har shunten i huvudet så måste han röntgas vanligt efteråt också, för att säkerställa att den inte har ställt om sig. Den reagerar ju på magnet. Känns så himla trist att återigen röntga (stråla) hans lilla huvud.
Och den där fantastiska blodsockermätaren, som sitter på armen och som jag äääälskar, den älskar inte Mios hud lika mycket tyvärr. Ser ut som att han inte kan ha den. Vi testar några dagar till med allergimedicin, men jag har tyvärr inget större hopp om att det ska funka. Blir det där svinjobbiga stickandet istället gissar jag. Blä!
Eksem!mio1
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *