Huvudvärken är tillbaka :(

Suck! Mio har ont i huvudet. Här satt jag igår i värsta lyxproblemet och undrade vad vi skulle göra på semestern. Om vi skulle orka med att åka bil mållöst, packa upp och packa ner… och så vidare. Jag glömmer så lätt. På bara ett par sekunder så kan det ju ändras, det vet jag ju. Samtidigt så kan jag ju inte sitta och vänta på att det ska komma tillbaka. Men det var ju attans att det gjorde det. Även den här gången. Huvudvärken är tillbaka och vi är återigen fast här hemma. Fan!
Så nu har vi kopplat på mätaren igen och kan se att trycket är väldigt lågt… Men visst är han söt i sitt hårband som håller fast den lilla apparaten? (Den där blå apparaten har alltså en sladd som går till en liten grej, och den där lilla grejen lägger vi på huvudet, precis ovanpå där den inopererade mätaren sitter, och så mäter den och svarar i realtid vad trycket mot hjärnan är).mioshunt

0 thoughts on “Huvudvärken är tillbaka :(

  1. Å men suck ? känns ju bajs att sjukdomen styr, men tyvärr vet jag känslan. Hoppas sommaren fylls med roliga dagsetapper när skallen tillåter det. Jag har ju oxå shunt o pseudotumör så vet känslan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *