Dagens Mio-status och journalenär här

Mio mår bra idag igen. Ingen huvudvärk. Yes! Yes! Yes! Så idag ska han hänga med kompisar medan jag jobbar och Alvin är hos sin pappa. Det är kul för honom att leka med kompisar men stressande för mig, för jag blir en rätt ohärlig person som ringer hela tiden för att ha koll på blodsockret. En gång när han inte svarade så hotade jag honom hysteriskt med att “nästa gång ringer jag ambulans!” Jag vet, det stressar det stackars lilla barnet, men det spelar ingen roll i den stunden, när jag fantiserar om att han kan ligga medvetslös nånstans och inte få i sig socker. Då kommer den lite lätt hysteriska sidan av mig fram. mio7En annan bra sak då: Jag var och hämtade Mios journaler igår. Ska scanna och skicka dem till SOS idag. Jag har läst igenom dem och tycker inte att det står något som borde oroa försäkringsbolaget. Förutom att man är riskpatient (vet inte om det heter så, men låt oss säga det) när man har inopererade prylar i hjärnan. Men vi hoppas på ett ja. journal2 Nu – dagens viktigaste åtagande: Måste bestämma kläder inför vår pressfotografering. Men vad???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *