Alvins röntgensvar och Mios mående

Alvin har fått svar från röntgen, och det viktigaste av allt är att svaret var bra. Han har inga förändringar nånstans i huvudet. Även om jag inte direkt har oroat mig i väntan på svaret så är det skönt att ha fått det svart på vitt. Men det som är mindre skönt är att läkaren skriver “… så ge honom receptfria huvudvärkstabletter nästa gång huvudvärken kommer.” Eeeh, ja det har vi ju gjort. Som vi sa. Men det hjälper ju inte.
När han får huvudvärk så får han riktigt, riktigt ont i flera dagar och kräks ofta av smärtan. Sen pågår det ungefär en vecka. Ja det kan mycket väl vara migrän, vad vet jag? Men då får vi ju behandla det med nån slags migränmedicin istället. Jag är så trött på att man bara kör standardsvaret så där hur som helst. Titta i journalen så ser du att vi redan har testat Alvedon. Och det funkar inte. Vi måste ju testa nåt annat, det kan liksom inte bara stanna här. Men jag har lärt mig, det är så det funkar. Man kollar det vanliga, och det mest farliga (bra!), men om det inte är det så blir det för jobbigt och då släpper man det.
Suck. Jag orkar inte hålla på med sjukvården mer. Är så otroligt trött på det.
Men båda barnen mår i alla fall bra just nu. Mio är fortfarande bra, han har haft små stunder av huvudvärk, men ingenting som har hållit i sig. Jag njuter ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *