Saker jag funderar på och konstaterar

God morgon helg! Jag somnade så tidigt igår att jag vaknade av mig själv. Innan klockan sex! Så jag har redan hunnit ligga i sängen och fundera över stora som små saker i över en timme:

  • Jag konstaterar att ni tycker att jag ska skämma bort honom. Fick väldigt många ja-svar på Facebook. Det har också varit min känsla, och jag har gillat att säga “Ja visst, det ligger pengar i skåpet” när han har bett om nånting. Jag kan riktigt känna hur fri han känner sig.
  • Alvin saknar Mio på ett annat sätt nu. Han kan lätt bli arg och irriterad på Mio när han har varit sjuk länge, och det är riktigt jobbigt, för då är Mio liten och svag och gråter hela tiden så fort man inte har silkeslen röst. Nu är han ju pigg och frisk och som sagt nästan aldrig hemma. Eller jo det är han ju, men de springer ut och in hela tiden, och Alvin får aldrig hänga med. Igår kväll skällde Alvin ut honom när han inte ville ha myskväll med oss. “Ja ja, var du med dina kompisar eller sitt där och Skypea hela tiden. Strunta i oss bara.” Typ så.
  • Fråga: Kan man inte göra kycklingburgare på samma sätt som laxburgare? Jag brukar stavmixa laxfiléer och det är ju hur enkelt som helst. Funkar det med kyckling? Vill gärna ha veta om nån vet eftersom jag tänkte testa det idag.
  • En till fråga: Vad mer kan jag laga? Jag var ju så duktig förra helgen och lagade en massa mat som vi, och framförallt barnen, kunde äta under veckan. Mitt matsamvete har varit på topp så jag kör på samma koncept den här veckan. Kalops, pannbiff, laxburgare, kycklingburgare… ja men ni hör… jag vill ha nåt utan kött också, men är dålig på det. Hjälp!
  • Idag ska jag och Alvin (ja jag gissar att Mio kommer hänga med sina kompisar och dissar oss igen) på Öppet hus till mitt gym. Mest för att jag vill att han ska få se det. Han är ju rätt impad över att jag är så stark (Ingen kan ju säga emot här hemma när jag säger det) så jag tänker att jag ska visa hur det ser ut på ett gym egentligen. Där man blir stark.

Det blir mycket han och ja nuförtiden. Tänk sen när han också blir stor och hänger omkring med sina kompisar mest hela dagarna. Hjälp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *