Helgen

Det blev en skön helg. Igår var vi hela gänget i stan och handlade kläder till barnen. Kidsen fick äta på Burger King (Mio brukar äta Whopper med grovt bröd, och utan pommes – det funkar bra) och jag fick Holy Greens. Jippi.
Vi satt på en gräsmatta och åt. Kan vara sista gången för i år. Buhuuuu ?“Vi” klättrade runt i stan. Vi har tagit hand om vår lilla Bruno och myst extra mycket med honom och har också försökt lära honom att sluta skälla när det kommer folk. Han gillar fortfarande mest att bli buren som en bebis när han ska bli buren. Och det gillar vi med.  Han har lekt med pinnar. Nä, inte hunden. Alvin.Och jag har tränat. I morse var jag på gymmet redan klockan 8,30. Så himla skönt. Tror att jag kommer att göra det fler söndagar. Så himla härligt att slippa trängas och vänta på sin tur vid maskinerna.Jag har tagit promenader runt Ön med ett barn (och en hund) i taget. Vilken skillnad det blir på samtalen. Förstår inte varför de inte kan prata, utan bara springa runt i cirklar, när de är två.Jag har tagit ensamma kvällspromenader med Linnea Henriksson i öronen. Det var länge sen jag lyssnade på henne. Den här har jag lyssnat på kanske 103 gånger.  Och idag har jag rensat i badrumsskåpen samt plockat fram höst- och vinterkläder.
Positivt: Båda barnen har regnkläder. Jippi! 
Mindre kul: Nu går tvättmaskinen varm med alla höst-och-vinterjackor. Gillar inte den där instängda doften som blir när de har legat förvarade uppe på en hylla. De har legat i såna där vakumväskor, men det hjälper inte. De luktar ändå… källare. Blä!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *