Frågor jag funderar på just nu

  • Vad ska jag laga för mat nu då? Har imponerat på kidsen med både kalops, laxburgare, egengjorda kycklingburgare som var en ren chansning, pannbiffar med potatis och brunsås och lite annat på sistone. Men nu är de här rätterna körda. Ja för de har fått kalops vid 4 tillfällen på två veckor. Så jag behöver ny inspiration. Till enkla maträtter att göra på söndag. Hinner inte i veckorna så grytor och gratänger är bra – för det funkar att värma i efterhand.
  • Hur tar jag min blogg till nästa nivå? Har väl ungefär 500-1000 unika besökare per dag. Det är väldigt olika beroende på hur mycket jag delar och hur många inlägg jag gör. Men om jag vill ta det en nivå till – och hoppa upp till 2000 per dygn…. Undrar hur jag gör det? Kom gärna med feedback.
  • Och på tal om min blogg – jag undrar just vem som läser den egentligen. Förr i tiden, när jag först började blogga, tror att det var 2005, då var folk så himla duktiga på att kommentera men det funkar inte riktigt så idag. Men om du är här och läser – släng gärna in ett hej så slipper jag undra så mycket. Och om du dessutom orkar skriva “träning”, “entreprenörskap” eller “kidsen” beroende på vad anledningen till att du läser är, så blir jag ännu gladare.

Så sitter jag här och undrar så länge… Ja men det är sånt man har tid till när alla barn mår prima (!!!) och man själv är lite småsjuk. Den där huvudvärken alltså… jag tror att det är nåt virus (och räknar iskallt med att den är försvunnen imorgon)

0 thoughts on “Frågor jag funderar på just nu

  1. Har följt dig ett bra tag och läser med fördel dina inlägg om träning men även de andra inläggen är intressanta! Gillar mixen o du blir aldrig ytlig eller glättig.

  2. Jag har också följt dig ett bra tag, både på Instagram och på dina olika bloggar. Fastnar för texter om träning och barn – saker jag kan relatera till! Så fortsätt gärna på samma sätt 🙂

  3. Hej! Jag hittade till din blogg via instagram. Gillar träningsinläggen mest men även de andra inläggen som visar vem du är och livet i stort. Gillar tipsen om rörlighet, specifika övningar och målbilds-inlägg. Jag föredrar löpträning men kör även styrketräning. Jag har två barn och känner igen mig i mycket av det du skriver. Tack för att du delar med dig!

  4. Jag tror att de allra flesta läser bloggar i mobilen och kanske känner att det inte är lika enkelt att kommentera. Jag följer bloggar via bloglovin i telefonen. Även om jag ibland tänker kommentarer så är jag urusel på att lämna kommentarer.
    Jag har iaf följt dig sen 2010 nått! Innan dess kikade jag in då och då.
    Du är en fantastisk inspirationskälla i mycket.

  5. Hej!
    Har läst dig det senaste halvåret, och hittade dig via Bloggkommentatorerna som tipsade. Gillar din blandning av ämnen, och ditt språk. Är en typisk läsare som aldrig kommenterar tyvärr.

  6. Har följt din blogg sedan 2010 tror jag….precis när Mio hade fått problemen i ryggen. Är själv tvåbarnsmamma och näst på Malmö-bo så jag gillar nog bäst inläggen om barnen och olika tips och inlägg om Malmö, gillar även träningsanläggning. Tycker att du är inspirerande och du verkar liksom ärlig och schysst i det du skriver. JG känner igen mig mycket när du beskriver hur du är och reagerar på olika situationer. Dessutom måste jag berömma dig men också undra hur du orkar med all oro kring Mio. Jag som alltid tror det värsta lär mig mycket av dina erfarenheter och din styrka kring detta. Jag tror och hoppas att det säkert är så att man är mycket starkare än man tror och gäller det ens barn så måste man ju vara den som står för trygghet, men i det vacklar mitt självförtroende. Men genom att läsa om era erfarenheter tänker jag att nog även jag hade klarat en kris. Man måste ju!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *