Uppsnappat

  • Lyssnade på Patrik Sjöberg i Framgångspodden, avsnitt 77, och han sa nåt i stil med att man får utdelning på det man stoppar in. Och det är väl ingen nyhet egentligen, men jag gillar tanken på att all nerlagd tid i nånting – vad som helst – är en investering. Och på samma sätt så blir det inte så mycket av de saker som man inte lägger ner tid i. Det är därför det är svårt att starta företag vid sidan om ett heltidsjobb, för man har inte så mycket tid att lägga ner. Och det är svårt att få tillbaka mer än man stoppar in.
  • @Celestebarber på Instagram – ja men kolla in det kontot. Nu! ?
  • Malin Berghagen säger i senaste avsnittet av Livshjulet, att safear man alltid så utvecklas man inte. Och att en flytt till ett annat ställe till exempel, inte behöver vara för evigt. Man kan alltid flytta hem igen. Så himla tänkvärt och bra för en sån som jag som lider av svår separationsångest.
  • Och när jag hörde det som Malin Berghagen sa så kom jag att tänka på det som Hannah & Amanda säger i sin bok “The Golden year”: “Det bästa med livet är att man får ändra sig. Och sedan får man ändra sig igen.” Älskar, älskar, älskar det uttrycket och vill typ trycka det nånstans.
  • Och på tal om att trycka så lyssnade jag på ett gammalt avsnitt av Josefin & Vanja, där Josefin tipsar om Bookbinders Design. Ja men jag älskar det! Det är klart att man vill ha en kalender eller en låda där det står nåt i stil med det som Hannah & Amanda säger ovan. Eller kanske som det står på mitt armband: “Dare to be different”. Eller bara nåns namn. Fint i alla fall.

conceptimageb2b790

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *