God morgon helg – Ge mig power!

Det är så jobbigt att gå omkring och må dåligt och inte kunna göra nånting åt det.. Jag vill vara utvilad och är trött på att gå omkring med ständig huvudvärk. Ja jag är helt enkelt trött på den där jäkla sjukdomen. Jag tror att vi, fram tills Mio fick pumpen, har haft lite för “enkla” nätter när vi bara har varit uppe två gånger. Jag tror att han har haft “farligt” högt blodsocker flera gånger på nätterna utan att vi har vetat det. Så det är nog mer så här det kommer att se ut. Precis som det gjorde i början. Vakna, somna, vakna, somna…
Igår kväll, preciiis när vi hade lagt oss så blev Mio låg. Då var det bara att gå upp och vara uppe en timme till. Hur sjutton ska man klara det här i längden? Jag förstår inte. Jag pratade med Josefine om det här häromdagen, och de har Dexcom till sin Elian som också har diabetes typ 1. Och Dexcom larmar om man blir hög eller låg. Vi måste ha det! Vi måste verkligen ha det, men jag tror att det är svårt att få det utskrivet här tyvärr. Josefine bor i Norge… Men man måste väl kunna betala själv i såna fall? Jag måste kolla det. Det skulle vara så värt att inte gå upp de gånger som det är i onödan, bara för säkerhets skull liksom.
Jag har så himla mycket att göra i helgen (Ska köra en utbildning i Sociala medier hela tisdag och åker sen till Svalbard på onsdag) men behöver också sova. Ju.
Hur gör man? Hur gör man för att bli av med huvudvärk som kommer av trötthet? Jag ska se om jag kan boka massage idag. Alltid en början.
Jag får ångest av att bara se den där apparaten snart… fast bara nattetid. Varför är allt så mycket mer ångestbelagt nattetid förresten? Ja förutom att man är hysteriskt trött då förstås…
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *