Det här har vi hittat på i helgen

God kväll på er denna härliga söndag! Hur har ni haft det i helgen? Vi har haft det väldigt skönt, framförallt idag då vi inte hade några som helst planer. Den här helgen har bestått av:
  • 6 timmars fotbollscup, där Alvin kom hem med ett helt ben (Halleluja! Var lite rädd att han skulle känna av frakturen från i somras. Det är tydligen så lätt att det går sönder igen om man går för snabbt framåt) och en stelfrusen och trött mamma.
  • 2 myskvällar i soffan framför Talang och Mello. Så skönt! Jag förstår inte hur jag någonsin ska orka bli en mer social person på helgerna. Jag älskar att inte göra något på fredag-och lördagkvällar.
  • 1 försök till att gå och se Mello IRL eftersom det var här i Malmö, men efter att ha ringt hem från cupen igår och frågat Mio så fick vi låta bli. Han mådde inte bra. Och när jag sen kollade på priserna och insåg att det hade kostat oss 2900:-(!) så kändes det ok…
  • 1 styck rensning av kylskåp. Åh vad fint det är nu. Älskar rensningar!
  • Ett riktigt skönt styrketräningspass idag. Fasiken alltså vad det är skönt att träna. Det är OFTA så att jag känner mig halvsugen, eller inte sugen alls, när jag ska dit, men sen när jag är där – och ännu hellre när det är gjort – shit vad skönt det är då. Endorfiner!
  • Tre turer till Malmborgs. Herregug! HÄR har vi en grej som jag skulle kunna effektivisera. Bättre matplanering (Blä! Har så svårt för det) och så ska jag börja handla på Mathem.se. Vad är det med mig som är så trög? Varför är det så svårt att förstå att det är MIN grej? Jag som är så himla online och digital och allt det där, varför kan jag inte bryta den gamla traditionella handlingssättet? Det i kombination med min dåliga planering gör att jag spenderar alldeles för många dagar och för mycket tid på Malmborgs. Men det är nu det händer. Nu ska det ske en förändring ?
  • 4 timmars adminjobbande idag. Oj vad skönt att ha fått undan en del.

Hur har er helg varit? Är ni lika mycket enstöringar som jag under helgkvällar eller är ni bättre på att vara sociala?

0 thoughts on “Det här har vi hittat på i helgen

  1. Tycker det är fantastiskt skönt att inte ha något inbokat på helgerna! Denna lördagen hade jag förvisso Coco inbokad med brorsdottern och det var kul. Att jag sedan åkte hem och fick feber igen (!), är en annan femma…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *