Idag ska jag utbilda igen – Kom!

Det här inlägget är sponsrat av mitt eget företag Mama Said Media
Just det, jag höll nästan på att glömma att tala om för er – idag ska jag köra ett webinar igen. Det är återigen ett webinar där jag lär ut allt om Facebook och hur vi bör kommunicera där för att lyckas. Det är VÄLDIGT matigt vilket betyder att ni får med er hur mycket som helst, och ni kan börja förändra er kommunikation direkt efter webinaret. Och ja, jag LOVAR att ni kommer att lyckas bra om ni följer mina råd.
Fokuset på dagens webinar är dels hur vi ska kommunicera utifrån att Facebook har förändrat i sin algoritm, och dels om… ja ALLT annat egentligen. Hur ska vi göra? Vad är bra innehåll? Vad går folk igång på? Vad är INTE bra innehåll? Hur skriver man en bra caption? Vad är en “bra bild”? Och så vidare…
Jag pratade lite om Facebooks algoritm i den här livesändningen (på Facebook) häromdagen, ifall ni är intresserade. Men om ni också vill veta lite mer om hur ni faktiskt kan jobba så borde ni verkligen hänga med på dagens tvåtimmars-webinar. Här kan ni boka det. Hoppas vi ses klockan 15 idag då ?
 

0 thoughts on “Idag ska jag utbilda igen – Kom!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *