Första yogapasset

Jaha, då har jag alltså gjort mitt första yogapass. Enligt Klart.se skulle det bara bli 17-18 grader idag men det brände redan vid 7 på morgonen när man var på terrassen så det känns som ett alldeles perfekt väder. Jag var rädd, när jag kom igår kväll, att det skulle vara för kallt här, men det är det verkligen inte. 
I morse körde jag mitt första yogapass på länge. Ni som har hängt med här ett tag vet att jag var duktig på rörlighetsträning och yoga för nåt år sen, men… ja det var som sagt nåt år sen. Det har blivit alldeles för lite av den varan på sistone, och egentligen bara styrketräning och danspass, men nu när jag är här och faktiskt inte har någonting annat att göra på morgnarna än att blogga och typ titta på utsikten så tänker jag att jag ska köra ett pass varje morgon. Ja men det är ju svårt att låta bli när man har de här förutsättningarna. Det är frågan om jag går mer igång på själva locationet eller på yogan, men strunt i det nu, huvudsaken är att det blir gjort. Jag är alltid rätt stel i vaderna, och det märks på min “downward dog”. Ser ni?
Jag kan inte riktigt få ner hälarna i marken. Vad tror ni? Om jag kör ett tiominuterspass varje morgon, kommer jag lyckas om 10 dagar? Vi får se…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *