Det som är äkta

God morgon! ☀️Just nu sitter jag här, vid datorn, medan resten av huset ligger och sover. Det är så mysigt att ha de här morgnarna helt för mig själv, i mörkret och med tända ljus. Helt tyst. Annica var ju här igår och det var så himla mysigt det med. Vi satt i soffan och pratade, pratade, pratade. Återigen, det är det som är det härliga med barndomsvänner, att man kan catcha upp utan någon startsträcka. Man sitter liksom inte och pratar om väder, ytliga jobbsaker och annat som inte har nåt värde. Utan man börjar direkt att prata om riktiga saker. Ja alltså det behöver inte nödvändigtvis alltid vara så djupt, ibland är det skrattigt och ytligt också, men ni fattar vad jag menar? Även om man pratar om nåt ytligt, så sker mötet på ett djupare plan. Ja så det var en riktigt mysig kväll. Det fina är att jag har märkt att när jag umgås med vänner som är riktigt nära, så är barnen mycket mer “sig själva” direkt. Mindre “artiga” och “ytliga”. Tänk att det finns så mycket i det subtila, som vi inte kan se eller förklara men som ändå liksom ÄR. Ja men det här att barnen, omedvetet, märker på mig att det här är en väldigt trygg relation och därmed själva blir tryggare. 
Och på tal om trygga relationer, hörni det finns ingenting viktigare för mig än att jag kan lita på de som jag har nära mig. Att alla mina relationer är äkta. Det är väl det vänskap, och egentligen alla slags relationer, handlar om? Jag har verkligen börjat inse det, på riktigt, och har börjat värdesätta de som jag har omkring mig som jag kan lita på till 100% på ett helt annat sätt. Det är fint med vänskap som är 100% lojal. Ingen människa är perfekt, men just det där lojalitetsbandet mellan två personer, det är så himlans fint. Jag ska bli bättre på att tala om för de vänner som jag verkligen litar på hur tacksam jag är. Det är klart att de ska få veta det! ♡
 

16 thoughts on “Det som är äkta

  1. Goda vänner och människor som man känner sig bekväm med är guld värda. Jag tror att du själv är en sådan! Glöm inte att berätta om det blir ett genrep i Göteborg som man kan gå på. Fin lördag-söndag. Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *