Byt fokus så växer du på Instagram

Vi pratar ju mycket om det här med Instagram och hur man ska jobba för att växa där, och nu tänker jag att jag ska komma med det absolut bästa tipset ever! ? Ni vet väl att man kan använda sig av botar för att gå runt och kommentera på andras konton? Det vill säga det är inte du som går runt och kommenterar, utan det är automatiserat, och du kan bestämma vilka bilder som ska kommenteras utifrån hashtags.
Jag tycker att det skulle kännas väldigt konstigt om “jag” plötsligt gick runt på andras konton och kommenterade med en random, kanske inte alltid passande, kommentar. Känner man en person, eller bara känner till, så tycker jag att det märks att det inte är äkta, eller hur? ?

Och… kanske det viktigaste av allt: Det är liksom inte på riktigt. Jag har svårt att tro att man knyter till sig följare som är där av rätt anledning, och då är det liksom ingen idé. Ja det här är, som ni hör, ingenting för mig. Jag kommer aldrig köpa följare varken på det ena eller andra sättet. Men… nu kommer vi till det roliga här… ? Jag har pratat med flera personer som jobbar aktivt med automatiserade kommentarer, och de berättar att följarna ökar i en rasande takt. Det ni! Vet ni vad det betyder? Jo men det här som vi alltid pratar om: Att vi ska lägga mindre fokus på vårt eget konto och mer fokus på att kommentera och nätverka hos andra. Visa intresse för andra helt enkelt. Eftersom man växer i en rasande fart av botar så växer man ju i en ännu mer rasande fart om man gör det på ett äkta och relevant sätt själv. Så det finns liksom ingen genväg. Bara gör't!?
Om du är sugen på att växa så ska jag ge dig ett tips:
Lägg två timmar om dagen på att kommentera och nätverka med såna som du vill hänga med på Instagram! Kör på så i två veckor och utvärdera sen. 

Återkom gärna om ni har testat! Funkade det? Vad blev resultatet? ?

48 thoughts on “Byt fokus så växer du på Instagram

  1. alltså JA! BRA TIPS! när jag föreläser – eller ger råd – utifrån hela min digitala närvaro så brukar jag säga att jag tycker att det är optimalt att hänga på andras konton/kanaler lika mycket som mina egna.

  2. alltså JA! BRA TIPS! när jag föreläser – eller ger råd – utifrån hela min digitala närvaro så brukar jag säga att jag tycker att det är optimalt att hänga på andras konton/kanaler lika mycket som mina egna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *