Ska vi ha snygga flöden på Instagram eller inte?

God morgon… kind of… Ja men jag påbörjade det här inlägget tidigt i morse men eftersom jag och Mio skulle åka hemifrån redan 06,30 så hann jag inte klart. Men mer om det sen… Nu ska vi prata om flöden på Instagram. Hur är det egentligen? Behöver vi ha enhetliga och välpolerade flöden för att kunna växa? Ena dagen säger “man” att jo det måste vi, och andra dagen hänvisar “man” till en undersökning och säger att Nä, nä, nä, vi är sååå trötta på välpolerat innehåll på Instagram, nu vill vi se äkta vara. Vad tror ni? Vad är det egentligen som stämmer?
Jag har, efter flera års funderande kring den här frågan, bestämt mig för vad jag tror och tycker. Och som vanligt så beror det på… det beror på flera faktorer, och det är aldrig svart eller vitt. Pust! Lite jobbigt ju. Det hade varit så mycket enklare om det hade varit svart eller vitt, eller hur?
Men strunt i det nu, om ni liksom jag är intresserade av det här så tycker jag att ni ska lyssna på det senaste avsnittet av Sociala medier och Kommunikationspodden, där jag pratar om just huruvida flöden på Instagram behöver vara enhetliga eller ej. Jag bjöd in både Vanja Wikström  och Emelie Walles som fick komma med sina åsikter i frågan. Vill ni lyssna så finns podden här
 

16 thoughts on “Ska vi ha snygga flöden på Instagram eller inte?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *