Gott nyttår

Nyårsafton kan vara den värsta dagen på året för mig. Festmässigt alltså. Så jag har valt att inte göra nån stor grej av det utan mest äta gott med trevliga människor, utan några krav på att det ska vara nån slags årlig höjdpunkt.
Dagen började bra med att jag vaknade alldeles själv (Det är inte ofta det händer) efter en trevlig kväll igår med bubbel och vänner. Körde en joggingrunda på stranden med fantastiskt ljusnyar-11Sen hämtade jag barnen och tränade ett cirkelpass med Alvin – som väldigt gärna vill bli stark säger han – och insåg att han har rätt höga tankar om mig. Halleluja!
http://youtu.be/qy9dju4we24
Vi tränade spänst…nyar-7nyar-4nyar-6… styrkanyar-12… rörlighetnyar-1nyar-2nyar-14… och konditionnyar-8… i stora vantarnyar-9
Gott nytt år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *