Nyårsmål – lita på magkänslan

God morgon denna stora strumpbyxeinhandlardag (Kan det vara så att den 30:e december slår försäljningsrekord i strumpbyxeförsäljning?)
Jag har formulerat ännu ett nyårsmål: Jag ska fortsätta – och ännu mer – lita på min magkänsla. Speciellt när det gäller relationer. Yrkesmässiga som privata. Känns det inte helt rätt i magen och jag måste börja försvara (inför mig själv) nåns dåliga humör, oengagerade beteende, arrogans eller vad det nu kan vara – ja men då är det lika bra att så snabbt som möjligt klippa banden. För det slår aldrig fel. När man blickar tillbaka så såg man det långt innan man gjorde slag i saken så att säga. Och det om nånting slösar engergi. Men sen vill jag inte för den sakens skull bli mer fördomsfull, och döma folk innan jag vet. Därför är det bästa att fråga. Fråga om det jag upplever stämmer. Så det är mitt nyårsmål – lita på magkänslan, fråga om det känns fel och klipp annars.
Men nu säger min magkänsla att jag måste rusa. Ska handla strumpbyxor (förstås), hämta papper på Minc som ska till revisorn, åka till revisorn, påbörja en ny budget som ska vara klar på söndag kväll… och… bäst av allt: bebisgosa med lilla Lily. Och såklart prata med mamma Maria också.

 tumblr_ng4xfmkk1l1qjm9bpo1_500

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *