These days

De senaste dagarna har jag varit ute och ränt en hel del, men jag har också…
…myst runt hemma i pyjamasIMG_2945… powerwalkat en del i stora vattenpölarIMG_3796… tränatträning… spelat Uno med barnen.mio-unomio-alvin-uno
… lagt pussel med Mio.mio-pussel-2 mio-pussel… och… myst med barnens nya kompis Bruno. Bruno är en dvärgpudel (allergivänlig) och världens finaste. Det är en present från mormor och en av de stora anledningarna är att Mio behöver en liten kompis <3 alvin-bruno… men Alvin tänker också att han kan vara bra som tyngd när han gör plankan. Alvin har fått för sig att han ska få magrutor (Nej, det kommer inte från mig, jag förespråkar annat än sixpack 😉 ) alvin-planka
 

0 thoughts on “These days

  1. Mysigt med en ny liten familjemedlem. Det bästa jag gjorde för 1,5 år sen. En liten Sigge som är 75% pudel. Så pudlar, helt fantastiska kloka hundar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *