10 saker jag vill göra när jag är ledig

Inspirerad av Sara Rönne: 10 saker jag skulle vilja göra om jag var ledig:

  1. Åka till Åre. Åka slalom, sitta med raggsockar vid en brasa på kvällarna, åka längd, vara svintrött i låren varje kväll, gå omkring i underställ dygnet runt, basta. Och sånt. Givetvis i bra sällskap – annars kan det va.
  2. Åka på träningsresa i värmen. Som mest ha shorts och ett linne på mig. Träna och bada mest hela dagarna.
  3. Åka bil genom delar av USA. Stanna på öde platser där det bara finns en ensam märklig person på en bensinmack i öken typ. Här är det viktigt att ha en bil utan tak och musik som passar så att jag kan tro att jag är med i en film. Även här är det viktigt med bra sällskap.
  4. Skriva en bok.
  5. Vara i en stuga i skogen nånstans, vid en sjö. Bastu och brasa här med. Och så en båt och ett metspö. Och bra sällskap.
  6. Åka till New York och hänga på takbarer.
  7. Åka på nån slags yoga-resa där man lägger undan mobilen. (Det hade jag inte kunnat med tanke på barnen, men ok jag hade skaffat en telefon-telefon som man bara kunde ringa till. Och som bara barnen hade haft numret till).
  8. Vandra en vecka nånstans i skönt klimat. Skulle dock vilja sova skönt på nätterna (inomhus) och slippa stormkök och tung packning. En omöjlighet? Ja ja, det här är ju bara en önskelista så strunt i det.
  9. Åka på spa med kompisar. Ha badrock eller träningskläder på mig 24/7.
  10. Nu känner jag pressen… Eftersom alla ovan 9 punkter har med “åka iväg” att göra så måste jag hitta en hemmagrej. Okej – ligga hemma och läsa böcker och se filmer en hel vecka, och bara gå upp för att äta och träna. Fast det hade ju inte funkat. Jag hade behövt ha feber för att kunna vara så stilla. Ett mellanting då: Läsa böcker, ut och gå, se film, träna… och inga tider att passa. Alls. Det hade varit skönt.

Förra januari för jag och Anni i Åre.4a5bc60f-511e-4918-8a97-09a4b157c7e6

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *