Vi vill hem

De har haft möte… och kom fram till… ja det har jag faktiskt ingen aning om. Vi ska vara här för vidare undersökningar inom…nåt. Borde jag veta vad? För det har jag ingen aning om nämligen. Jag förstår inte. Om någon ska få veta så är det väl jag och Mio? Vad kom de fram till? Vad är planen? Och varför? Vidare undersökningar som tillhör neurologen, neurokirurgen eller onkologen? Vad? Hur? Vem? Nä jag vet ingenting helt enkelt, bara att vi ska vara här den här veckan för vidare undersökningar inom olika områden. Har vi tur får vi mer svar imorgon förmiddag. Svar på vad vet jag inte heller. Finns det något de misstänker eller är det bara random undersökningar? Ja, jag har ingen aning och läser samtidigt fina skyltar överallt där det står att barn har rätt till information så att de kan förstå. Men vi förstår ingenting. Om det är så att de inte har kommit fram till nån exakt plan så hade det varit bättre att få höra det. Det här är bara extremt obehagligt.
Vi vill hem.
PS. Jag som jobbar med kommunikation känner att jag har en viktigt uppgift i att lära sjukvården om… just kommunikation.

speakout-logo1

 
 
 

0 thoughts on “Vi vill hem

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *