Vardagsglädje och tips

Jag måste tipsa om Josefin & Vanjas podcast. I senaste avsnittet pratar de om vardagsglädje och hur mycket det ger att ge sig själv det där lilla extra. Fina frukostar, en extra god kaffe på ett mysigt café, blommor hemma (Jaaaa, säger jag som precis har köpt hem en massa nya växter) och så vidare. Och det gör ju faktiskt så mycket för en att ha de där små guldkornen i vardagen.
De ger ett exempel om en penna… och hur det är mycket härligare att faktiskt köpa sig en fin penna än att bara ta den första bästa. Och just sånt gillar jag. Jag har en penna som jag köpte för några år sen, och den kostade kanske lite mer, men ändå inte någon hutlös summa… den kanske kostar 60:- istället för 10:- (gissning), men sen har jag ju vårdat den ömt och använt den ofta och mycket. Ända tills den för ett tag sen tog slut. Så nu är det dags att köpa en ny. Jag älskar tanken på att ha en som är riktigt bra och skön att skriva med, istället för att ha en massa slaskpennor som inte ens är självvalda.
Men strunt i det nu – in och lyssna på ett inspirerande poddavsnitt av Josefin & Vanja där de pratar om hur de tar vara på sina moments i vardagen – Vardagsglädje. Här.
josefin och vanja podcast
Den här är just nu, tillsammans med Tvillingpodden, en klar favvis 💜

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *