Gladiatorerna, Holy greens och nästintill påkörd bankkille

Vilken skön söndag det har varit. Jag måste erkänna att jag tycker att det var rätt skönt att det inte var strandväder. Istället var vi ju då på Gladiatorernas hinderbana.
Sen åkte vi och satte oss på trappan vid kanalen och drack heligt vatten. Från Holy Greens. Igen.holy greensÅkte och hämtade hem den här killen.sondagshangRensade ut alla de sista leksakerna. Snyft. Och var tvungna (vissa av oss) att leka med varenda en av dem innan de åkte ner i Sellpy-påsar.leksaker sellpySå åt vi pizza. söndagPå väg hem från stan såg jag min bankkille (och skoputsare. Han är lite allt-i-allo), men han ignorerade mig:mess1 mess2

0 thoughts on “Gladiatorerna, Holy greens och nästintill påkörd bankkille

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *