Frukostrutiner

Är det någon gång på dygnet som jag inte känner nåt sötsug utan snarare är sugen på rätt nyttiga saker så är det på morgonen. Jag gillar förstås också att äta en massa goda frallor på ett hotell, men att bli proppmätt på vitt bröd är faktiskt ingen skön känsla. Inte efteråt. Ska jag äta bröd på morgonen så får det gärna vara riktigt grovt bröd med avokado som pålägg.
Men just nu äter jag helst filmjölk. Häromdagen hade vi dock ingen filmjölk hemma, och jag hade lite bråttom så jag gjorde en proteindrink. Och det kommer jag aldrig göra om. Jag avskyr att dricka shakes och sånt på morgonen. Mår liksom illa. Det här är min frukostfavorit just nu. Och med just nu menar jag senaste året. Eller kanske åren (?)
Mellanfil. Väljer hellre Mellan än Lätt eftersom det mättar mer samt att alla mejeriprodukter i Sverige som har minst 1,5% fetthalt per automatik har D-vitamin tillsatt (enligt lag)Frebacos havreringar. Ja de ser kanske ut som hundmat (säger vissa) men de är goda. Och de enda flingorna som faktiskt inte är onödigt söta. Flingor är annars en riktigt stor sockerkälla. Sen brukar jag ta lite av Mios socker på på bären. Japp, det är Aspartam i, men vet ni – det har gjorts enormt mycket forskning på Aspartam, så är det nåt sötningsmedel jag vågar använda så är det det. Och så de här då. Älskar granatäppelkärnor i filmjölken. Mums.
Vad har ni för frukostrutiner? Berätta gärna så att jag kan få lite inspiration 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *