Saker att göra en lördag ♡

Jag är nöjd med förmiddagen. Särskilt eftersom jag trodde att jag skulle vara hemma med en liten sjukling idag (Alvin). Jag var först och körde mitt favvispass all time: Sh'bam. Och sen gick jag till mitt favvismatställe, också all time: Holy Greens. Lyssnade samtidigt på en av mina favoritträningspoddar: Träningspodden. Och tänkte egentligen gå hem efter lunchen, men gick istället och tränade mitt ryggpass. Styrketräning alltså.
Så jag kom hem klockan ett och kände mig liksom klar med prestationer för dagen. Jag har en hel del jobbgrejer – vissa väldigt stora – som jag behöver göra under helgen, men jag tänker att jag inte ska tänka på det alls nu. Det får bli ikväll eller imorgon. Vi får se. Det viktiga är att det blir gjort innan måndag – för då startar en väldigt innehållsrik vecka.
Så resten av dagen ska jag läsa Glöm mej – Alex Schulmans nya bok – som jag misstänker att jag kommer att sträckläsa.
Äta fruktsallad med den här helt magiskt goda jättemangon. Och så vanilj-ProPud över. Mums.
Och så ska jag lyssna på mig själv i Balanspodden. Det är en podd producerad av Alex Esser, en kille som jag träffade väldigt tidigt i mitt entreprenörskap, när jag höll på att starta Foap tillsammans med min medgrundare David. Jag träffade Alex eftersom han var apputvecklare och det var just vad vi behövde. Så han gav mig lite råd om hur vi skulle tänka. Och för några veckor sedan träffades vi för att spela in ett avsnitt av hans podcast Balanspodden. Vi pratar om… livet. Och hur man finner balans i den hetsiga vardagen. Här lyssnar ni på den.
Vad ska ni hitta på idag? Det vore så kul att veta – vad gör ni egentligen? Vilka är ni? Jag kan ju såklart se på statistiken vart ni bor och så men det säger ju väldigt lite om vilka ni är.

0 thoughts on “Saker att göra en lördag ♡

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *