God morgon måndag

Ja men det blev en helt datorfri dag igår. Först var jag iväg hela dagen, och sen var jag och barnen på Brunos 1-årskalas. Det var uppfödaren som hade ordnat så att alla valpar var välkomna. Så himla mysigt! 
Idag är det ju som bekant måndag, och det innebär stora mötesdagen. Vi ses på kontoret klockan 8 och har först ett internt möte – och sen har vi ett efter ett med våra kunder. Måndagarna rusar iväg som en raket tack vare alla dessa möten. Jag gillar det. Vi har ju sagt att vi kan jobba hemifrån eller från nåt café ibland om vi vill det, och nu händer det inte särskilt ofta, men om det händer så är det aldrig på en måndag. Vi försöker hålla måndagarna så tomma som möjligt… förutom alla möten då.
I lördags “firade” vi Halloween. Eller firade och firade… vad gör man egentligen på Halloween? Det är en högtid som jag inte riktigt har tagit till mig, och jag vet liksom inte vad vi ska göra… Visst, vi skulle kunna klä ut oss och laga en massa “läskiga” rätter… men det gjorde vi inte. Vi åt middag tillsammans och sen spelade vi Just Dance på Xbox hela kvällen. Så himla kul! 
Men nu är det måndag och Halloween är över. Väl? För det är rätt oklart vilken dag det är dessutom…

0 thoughts on “God morgon måndag

  1. Mina måndagar är också raska just på grund av att det ä så fullproppat med aktiviteter.
    Det här ser jättehärligt ut! Men halloween är väl ite över, är det inte idag det ÄR halloween? :O

  2. Teologistuderande kommer här med fakta: halloween är alltid 31.10, alla helgons dag (med ljuständning på gravar etc) är lördagen som infaller mellan 31.10-6.11. Ibland infaller de på samma dag (som ifjol) men de olika högtider, i engelskspråkiga kristna länder är all saint’s day och all soul’s day 1.11 och 2.11 men finska kyrkan och svenska kyrkan (åtminstone de två) har ändrat när alla helgons dag infaller så den varierar från år till år.

  3. högst oklart detta med Halloween, tycker mig sett utklädda människor varje dag senaste veckan. blir rädd, nu får de sluta. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *