Ryggmärgsprov för Alvin

Idag är det dags för ryggmärgsprov för Alvin. Eller egentligen är det inte ett vanligt ryggmärgsprov, utan de ska in i ryggraden och mäta trycket i den vätska som cirkulerar upp mot hjärnan. Precis som de gjorde på Mio för en massa år sen och som visade att trycket var för högt. Inte så högt att det var livsfarligt, men så högt att han alltså har ont av det, och ibland så mycket att han kräks. Alvin har haft problem med huvudvärk i flera år men vi har inte tyckt att det har sett likadant ut som för Mio, men nu har det blivit mer och mer likt och han har till och med fått mer ont på ena sidan, precis som sin storebror. Så idag ska vi alltså till Lund för att ta reda på hur det står till där – med trycket. Jag har en känsla av att han har ungefär samma som Mio, jag kan inte tänka mig nåt annat faktiskt… Jag tror att vi får svar direkt. Med Mio var det i alla fall så, så jag hoppas verkligen på det. Vad som kommer att hända om han har högt tryck… ja det vet jag inte. Vi har ju inte särskilt bra erfarenheter av det där med att operera in en shunt…
Men någonting vill vi så klart göra. Han har varit dålig länge nu, mitt lilla hjärta, som vanligtvis är så pigg och sprallig ♡
 
 

0 thoughts on “Ryggmärgsprov för Alvin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *