AW med Fuelbox

I fredags hade vi AW, jag och världens bästa kollegor. Jo men de är faktiskt det. Alla fyller sin egen lilla funktion i gänget och vi har väldigt högt till tak samtidigt som vi har väldigt stor ödmjukhet och förståelse för varandra. Jag har ju PT-dag på fredagar men hade sett till att ha eftermiddagen fri. Anledningen till att vi hade AW var dels för att vi ville fira vårt nya namn och dels att vi ville få med Christin på festligheter också. Zandras första vecka innebar ju julfest.
Så det började med att jag bokstavligen rusade in med bubblet redo. Vi hade några av våra “Snabbis med Alexandra” kvar från gårdagen så vi började med det. 
Med bubbel med oss förstås. Det är ju inte helt seriöst att sitta halvonykter och prata viktiga saker, men eftersom det var första klunkarna så var det lugnt. 
“Snabbis med Alexandra” är det som jag har pratat om tidigare: Jag sätter mig en kvart varannan vecka och pratar med mina kollegor en och en. Jag tycker att det är mycket bättre än att köra tunga medarbetarsamtal en gång per år. Tänk vad mycket som kan hinna samlas på sig och skapa negativ energi. 
Som vanligt gör Mandy allt för konsten. Om ni inte redan följer oss på Instagram – gör det nu! Ni måste nämligen kolla in våra Insta stories som Mandy är världsbäst på att dokumentera. Där får ni se den inte så putsade sidan, den som är på riktigt, och väldigt rolig om jag får säga det själv.
Jag körde en genomgång av mitt Social Selling-seminarie. Mest för att vi skulle komma in på själva innehållsskapandet. Hur tänker vi när det kommer till innehåll? Hur skriver vi? Hur skriver vi inte? Vad är det som får folk att vilja läsa, titta eller lyssna? Och hur får vi sen de här att bli kunder – utan att jaga de i de sociala kanalerna? Ja en massa sånt – så att vi alla har samma tänk när det kommer till innehållsskapandet både till oss själva och till våra kunder. Zandra och Christin är ju nya hos oss så det är viktigt att de förstår vårt språk. Men sen är det fina att de själva har byggt upp communities i sina egna kanaler så det är ju en kompetens de redan har. Superbra för oss att få nya ögon på det vi gör. Sånt behövs alltid.
För att slippa ta med datorn så kollade jag mina anteckningar i mobilen istället. Vi gör allt vårt innehåll i Google docs, vilket gör att jag alltid har tillgång till det. Så himla smidigt! Jag kommer ihåg förr när man skrev i word och sen gjorde ändringar och mailade runt “Version-11-sista-sista-versionen-2016” till varandra. Minns ni? Nu är det så mycket enklare när allt kan ligga online och ändringarna görs direkt.
Sen körde vi några rundor med Fuelbox. Vårt nya intresse och som vi faktiskt använder nästan varje dag. Vi kör en liten paus på eftermiddagen då vi tar några frågor ur boxen. Det här slår alla typer av samarbets-workshops som finns. Vi lär känna nya sidor av varandra varje dag. Så himla spännande!
En AW med Fuelbox kan jag verkligen rekommendera! Så himla kul! Eller till nyårsfesten. Vi kommer garanterat köra med Fuelbox på nyår. Ser redan fram emot det.
Efter AW'n på kontoret så gick vi vidare ut. Det blev ingen lång runda så jag var hemma redan vid 20,30. Skönt!
Det roliga är att den dagen då vi faktiskt firar vårt nya namn och att vi håller på att bli ett “på riktigt”-företag (Det startades ju faktiskt som en på-sidan-om-business) så får vi den här påminnelsen. Det var alltså för exakt två år sen som vi la ut den här bilden. Väldigt roligt sammanträffande. Och vilken skillnad på vad vi gjorde då och vad vi gör nu. Och framförallt på Anni. Hon är numera Kreativ Chef & Chef Sociala Medier och har ett stort ansvar för hela den dagliga driften. Ja men vi är inte ens samma företag som då. Wow, vilken skillnad. 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *