Att komma upp över vattenytan…

Puh! Första arbetsdagen efter lång ledighet handlar tamejtusan bara om att komma ikapp, att liksom komma upp över vattenytan. Jag startade dagen hos min PT, som alltid på onsdagar (och det är så jäklans skönt), och kom sen till kontoret vid halv tio och började så klart med att titta på Sannas förlovningsring!! ❤️?Så fint!

Sen var det bara att dra igång. Jag och Linda spelade in morgondagens avsnitt av “Vad fan håller jag på med?” och givetvis pratade vi om våra kommande lanseringar och om att kicka igång 2020. Det är helt orimligt att man kan vara så pepp bara för att det är nytt år, men jag ser — på riktigt — så otroligt mycket fram emot det här året. Älskar mitt jobb!

Sen var det dags att rensa mailen och fixa med de allra viktigaste ekonomigrejerna. Pust och stön vad det är trist!

Men jag har fått mycket gjort hörni! Och känner mig nöjd med första arbetsdagen. Mina små kids har varit hemma hela dagen själva, vilket känns lite trist, men de är ju rätt stora nu och klarar det fint. Speciellt nu när Mio har mått bra så länge (nästan hela terminen) ?

Ja men det här illustrerar väl första arbetsdagen… Lite kaotiskt och rörigt men ändå slappt på nåt sätt. Nu är vi i alla fall igång! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *