Fredag och 10 dagar kvar till lansering!

Fredag idag! Det är inte klokt vad skönt det kan vara med fredagar ibland. ? Märkligt att det känns så skönt just den här veckan dock… Vi har ju bara jobbat sen i onsdags. Men som vanligt så är vi så vansinnigt effektiva att det känns som att vi har jobbat i en hel vecka. Jäklar vad vi har fått mycket gjort.

Jag har snart skrivit klart en bloggartikel “Trendspaning Sociala medier 2020” Jag älskar att trendspana! Stay tuned…

Jag har spelat in två avsnitt av Sociala medier- och kommunikationspodden. Btw… jag letar efter en fotograf som är duktig på poser och på att inspirera kring vilka vardagsbilder företag kan ta och som har lust att vara med i podden. Är det du? Eller känner du till nån? Skicka ett mail till alexandra@mamasaid.se i såna fall ?

Och så har vi fixat med Stripe och allt kring betalningar till Social Media Community (Det är MYCKET admin bakom en sån här grej) Och Sara har gjort klart grundlayouten till den sidan man kommer in på när man blir medlem. Så jäkla grymt! Snart är vi igång hörni ?

Men först… och framförallt… så är vi ju i lanseringsmode för Social Media Academy som öppnar registreringen den 22 januari. Mail (ett 20-tal) ska skrivas, annonser ska justeras och fixas med, innehåll ska skapas, webinar ska skapas osv. osv. etc…

Men först är det ju helg! Och jag har ju blivit en jäkel på att vara ledig på helgerna så ikväll vankas det rödvin i raggsockor framför brasan. Eller just det… har ju ingen brasa. Fan då! Men ledig ska jag vara! ?

Ni då? Vad gör ni i helgen?

1 thought on “Fredag och 10 dagar kvar till lansering!

  1. Hej!
    Bloggar du inte alls om vardagen längre? Älskade dina vardagsinlägg så mycket. Om barnen, att få följa er som familj och alla era utmaningar. Sedan började du blogga mer och mer om sociala medier och jag slutade läsa för det intresserar inte mig men hittade din blogg nu igen. Ser dock inte ett enda personligt inlägg 🙁 vad är anledningen till att du tog bort hela den delen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *