Mama Said

Idag är en stor dag! Hela den här veckan har jag jobbat med sånt som egentligen inte skulle ta nån direkt tid: Tekniska problem med hemsidan och våra mailadresser. Det är alltid nåt som ska strula när man ger sig in i den där teknikvärlden. Men nu är det löst! Jippi! 
Varför jag har hållit på med teknik-issues? Jo för idag är det äntligen officiellt att vi byter namn på PR with an Edge. Ni som har hängt med här har ju koll på att vi har snackat om det här ett tag, och vissa av er har till och med förstått vilket namn det blev. Jag la ju in en fråga för ett tag sen för att få era åsikter i frågan. I slutet stod det nämligen mellan två namn:
Tomorrow Agency
Mama Said Media
Vid första tanken så tyckte jag att Tomorrow Agency lät bra, men samtidigt lite klyschigt. Typ “Vi ligger alltid i framkant”. Det gör väl alla tänker jag. Eller vill göra i alla fall. Så efter hand växte Mama Said, och jag blev mer och mer förälskad i det. Och det är också kul – att det växer. För ett företagsnamn får ju gärna vara något man lägger märke till och kommer ihåg.
Kan ni gissa vart Mama Said kommer ifrån? Just det – från Forrest Gump!
Ni vet när han sitter på bänken och berättar historier. Det är just det vi håller på med; story telling…
Vi efterlyste någon som kunde göra vår logga väldigt snabbt – och fick fantastiskt många bra svar (TACK alla ni som svarade) men så bestämde vi oss för Duncan. Han tog sig an uppgiften direkt och vi är såå nöjda. Vad tycker ni? Är den inte fin? Här är den i några olika versioner:
Anledningen till att vi bytte namn är för att vi inte känner oss som en traditionell PR-byrå. Vi jobbar med Content Marketing, Sociala Medier, Podcasts, Influencer Marketing, utbildningar & föreläsningar så vi skulle hellre kalla oss en digital byrå. Här kan ni läsa mer om varför vi valde att byta.
Idag har jag PT-dag, men sen i eftermiddag ska vi fira med en AW. Vi vill gärna ha med vår nya Christin på en AW också – så det passar utmärkt att fira namnbytet och att hon har börjat hos oss. 
Vad tycker ni om namnet? 
 

0 thoughts on “Mama Said

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *