Listan om morgnar

Jag hittade en lista hos Linda, som hon tydligen har hittat hos Sandra, och som jag tydligen ska göra nu. Here we go…
När går du upp? Mellan 6 och 6,30 beroende på vad jag ska göra och när jag ska göra det. Och självklart även beroende på när barnen börjar i skolan. Ibland går jag upp ännu tidigare pga. logistik-“problem”.

Vad är det första du gör varje morgon? Kollar telefonen (som ligger precis bredvid mig), tittar till barnen och tar blodsocker på Mio.

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon? Hmm, inte alls lång tid… fem minuter till dusch och max tio minuter för att sminka mig och sätta upp håret i den extremt tråkiga hästsvansen som jag alltid gör. Finns ingen som är så lat med sin frisyr som jag.

Är frukost viktig? Japp, väldigt viktig. Speciellt om jag ska träna. Utan frukost är det omöjligt.

Vad äter du till frukost? Filmjölk, granatäppelkärnor och Frebaco-flingor varje morgon. Jag är alltid nyttig på morgnarna, sen kan det gå utför under dagen.

Är du morgontrött? Inte alls, jag är tvärtom extremt morgonpigg. Det spelar ingen roll hur sent jag går och lägger mig, jag vaknar ändå alltid tidigt.

Vad har du för alarm? Jag har så många alarm på under nätterna så det är faktiskt olika. Jag går upp flera gånger för att kolla Mios blodsocker, så därför har jag flera alarm inställda samtidigt. Men det är självklart mobilen som funkar som väckarklocka.

Hur ser en perfekt morgon ut? Jag vaknar i ett nystädat hem, barnen sover och jag har en lång stund för mig själv vid köksbordet med Nyhetsmorgon på iPaden och datorn framför mig. Ibland (just nu när jag har Dagens Industri i en månad) läser jag tidningen också. Alltid med tända ljus. Det är lag på det här hemma.

Vad är det bästa med morgonen? Att det är en ny dag där allt kan hända. Älskar nya dagar!

Hur går du helst klädd på morgonen? Eftersom jag kliver rakt in i duschen från sängen så blir det ofta en morgonrock medan jag äter frukost, i alla fall på vardagar. Eller så hoppar jag i ett par joggingbrallor och en t-shirt. På sommaren blir det shorts och linne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *