Julklappstips: Noppborttagare

Jag har velat ha en sån här i så många år, och istället för att köpa en så har mina ulltröjor fått fler och fler noppor. Men nu har jag alltså äntligen investerat i en noppborttagare. Hade jag (tidigare då, innan jag köpte en själv) fått en i julklapp så hade jag blivit alldeles överlycklig, så jag tänker att jag ska tipsa er. Om det finns någon i er närhet som inte har en sån här, eller om ni kanske ska spela julklappsspelet (beror ju på vad man har för maxkostnadsgräns förstås) så är det här en utmärkt julklapp.
Jag hittade den här (eftersom den har fått väldigt bra recensioner) på Clas Ohlson (ja men vi hittade en hel del där när vi var där i helgen) för 129:-
 

0 thoughts on “Julklappstips: Noppborttagare

  1. Haha – älskar dina sånna här bra att-ha och händiga tips-inlägg 😉 Har använt mammas noppborttagare på en jacka en gång och alltså vilken dröm!
    Man får slänga ur sig frågan lite spontant till sitt julklapps-offer "du har du en sån där noppborttagare hemma?" Hehe

    1. HAha.. eller hur! Eller kanske fråga om de har koll på vilka noppborttagare som är bra… så kanske man kan luska lite på det sättet. För det är ju en SUPERDUPER-julklapp om man inte har en, och tvärtom urtrist om man redan äger en sån 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *