Födelsedagspartaj, målade naglar och… sjuk!

Bam! Just den här veckan, när det är som mest att göra och när jag dessutom fyller år och ska ha födelsedagspartaj, ja men då går jag och blir sjuk. Jag har inte varit sjuk på… ett år? Två? Ja men länge i alla fall. Jag blir typ aldrig sjuk längre. Ja det är en jäkla lyx, jag vet. Men nu har jag alltså lyckats, men jag kommer greja festen ikväll, som alltså är en middag ute på krogen tillsammans med elva vänner, och jag kommer njuta av det men det är så klart ändå lite synd att det blev så här. Ja ja, shit happens…
När man känner sig risig är det extra viktigt med nagellack på händerna, glow på kindbenen och ordentligt fixat hår. 
Så jag sitter här nu och börjar med naglarna. Rosa och hallonrött. Den där ljusa gick bort.
Jag brukar aldrig blanda men eftersom jag är rätt tråkig när det kommer till färg på nagellack – jag försöker verkligen använda lite roligare färger men så trivs jag inte och tar bort det – så tror jag att jag kommer börja blanda lite oftare. Rosa på vissa naglar och rött på vissa. Och som ni ser, absolut inte på varannan nagel. Jag hatar när det är för symmetriskt. Vill gärna blanda hej vilt.
Haha, jag är så jäklans wild and crazy, eller hur ?
Ja men det blir nog inte mer vågat än så. Frågan är vad jag ska ha på mig ikväll. Det har jag verkligen iiiingen aning om. Det är ju så otroligt härligt att det är så fint väder så det gör det hela väldigt mycket enklare. Men nog tjatat om mig, mina naglar och mina kläder… Hur mår ni? Med risk för att låta som att jag har hybris nu, men TÄNK vad kul det hade varit om VI hade haft en middag. Ja men alla ni som följer mig här och som jag ändå “känner” rätt bra nu. Vad kul det hade varit! Hade vi bara bott på samma ställe så hade det ju varit mycket lättare att ordna. Men kanske att jag skulle samla ihop typ 20 stycken. DET hade varit kul. Ja ja… nu ska jag dra upp Alvin som ska på fotbollsmatch, och eftersom det är pappa Jonas som ska köra dit med honom så ska jag cykla till stranden och vila upp mig inför kvällen ?
 

30 thoughts on “Födelsedagspartaj, målade naglar och… sjuk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *