AW-fredag! ?

God morgon fredag! ☀️Idag har jag börjat morgonen väldigt lugnt, och shit vad skönt det är alltså! Vi har varit på möte på Mios skola, tillsammans med personal från sjukhuset, och fått väldigt tydliga besked kring hur det kommer bli med Mios skolgång. Eller snarare vad som krävs nu om han ska kunna gå kvar i sin klass. Det har varit väldigt mycket frånvaro på grund av den där förbaskade huvudvärken och nu är det extremt tajta marginaler… Vilket vi förstår, men det är ändå så trist att han blir dubbelt “bestraffad”. Men jag fattar. Så är det. Vi får acceptera det, vi vill liksom att han ska klara av högstadiet bra, inte bara med nöd och näppe liksom…
Huuur som helst, just idag mår han bra så det är ju alldeles toppen. Nu håller vi tummarna för att det fortsätter så här! 
Och idag ska jag faktiskt på AW med hela Mama Said-gänget. Det ska bli superkul. För det första så var det länge sen jag var ute på galej och för det andra var det länge sen vi gjorde nåt tillsammans. Så det blir en festlig fredag! ?

 
 
 

16 thoughts on “AW-fredag! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *