Hurra hurra hurra! Idag är det min födelsedag!

Idag fyller jag år! ? Jag älskar att fylla år, även om dagen i år blir lite av en pack-och-resdag. Vi ska ju åka till Danmark och hänga där med släkten på pappas sida. Så det blir ett enda långt firande över hela helgen. Alla fyller eller har precis fyllt nämligen. Smidigt att vi har samlat födelsedagarna till en vecka, eller hur?! ?

Jag och barnen gjorde en deal igår att de inte skulle fixa frukost till mig, jag ville nämligen ha gröt — och fixar helst det själv. Så JAG fick alltså gå upp och väcka dem. ??‍♀️ Så nu får de jobba heeela långa dagen för att min dag ska bli perfekt. Fast haha… nä, så illa är det inte. MEN… jag tror att de håller sig från bråk i alla fall, dagen till ära. Vi håller tummarna för det, ok? ✊?

För min del så blir det att jobba halvdag, och sen, i eftermiddag, vid 15-16-tiden så kör vi till Danmark. Mio är sjuk så jag håller tummarna hårt, hårt, hårt för att han vaknar och är lite bättre imorgon. Det måste han vara. Han har varit förkyld och haft feber i tre dagar nu så jag tänker att idag så kommer den gå ner.

Men nu hörni så ska jag rusa iväg till kontoret! See ya! ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *