About last night…

Ja men egentligen så är det här från mer än bara “last night” pga. att SÅ händelserika kvällar har jag inte att jag kan tillägna hela blogginlägg åt dem. Eller jo det har jag ju. Ibland. Men strunt i det nu, nu ska du få en “about last nightsss”. I plural alltså! 💁‍♀️

I lördags åkte vi in till Lund för att gå på Lund Comedy Festival. Jag har jobbat med deras sociala medier och kommunikation ett bra tag så det var extra roligt att komma dit och gå på en massa olika föreställningar. Vi tittade på Grand Comedy Slam och hittade en klar favorit bland stå upparna, ja för det är “amatörer” som tävlar på scen och som får fem minuter var. Och så fick både publiken och juryn rösta.

Jag fick en insikt kring att jag tycker att det är lite sorgligt när man står och “trycker ner sig själv”, sitt utseende, sin kropp osv. Det är liksom motsatsen till “Ställ dig i spegeln och säg att du älskar dig själv”. Inte för att jag tror att det där sistnämnda är så framgångsrikt kanske. Men ändå. Jag gillar när deras humor handlar om nåt helt annat. Sjukt kul att vår favvis pratade om streckkoder på ett kanelgiffelpaket under hela sin session till exempel. Det är då man inser att det handlar om hur man levererar skämten snarare än om vad som sägs.

Där är han. Anton. Han i mitten. Det var vår favvis med streckkoderna.

Sen gick vi och hängde med på rundvisning på Skissernas museum med Charlotta Björck. Herregud så kul när man är noll ängslig när man gör humor kring seriös konst. Älskar det. Och så gick vi vidare till Stadsteatern och kollade in Hasse & Tages hyllningsshow. Nu har jag inte direkt nån relation till Hasse & Tage men visst är det ändå kul att se Johan Glans och gänget i en sån proffsig uppsättning.

Sista artisten som vi kollade in var Messiah Hallberg. Sjukt kul! Extra kul var det att han drev med min kille hela showen igenom. 😅 Älskar att han liksom väljer ut en person som blir återkommande hela kvällen igenom. Fasiken alltså vad duktiga de är på content. Content på ett annat vis än det vi som jobbar med sociala medier är vana vid.

Hur som helst, söndagen kom, och det var en dag full av magi. Det var länge sen vi hade en heelt oplanerad dag, det har varit otroligt många härliga resor i sommar och jag känner att jag är lite bortskämd som säger att LUGN och ro och en oplanerad dag hemma är det lyxigaste jag kan tänka mig just nu. Så söndagen innebar just detta. Lugn, ro och harmoni! 🥰 Mer sånt!

Och så idag då, jag började dagen på gymmet. Körde ett pass med min PT, och sen – under eftermiddagen — så gick vi och tittade på Torkild Sköld. Visst hade jag förväntningar, eftersom det ändå är en inspirationsshow, men att det var SÅ bra, det hade jag inte kunnat ana. Han är liksom allt. Han är rolig, seriös, rapp, charmig, ironisk, sårbar (!), öppen, rolig och genuin. Ja det här var inte bara ord tagna ur luften, utan jag menar vartenda ett av dem. GRYM föreläsning som jag varmt rekommenderar! 👏

Sen var det nåt annat SVINKUL som hände idag… Jag ska berätta mer om det sen… men just nu så låter jag den här bilden nedan, samt det här pressmeddelandet berätta. Hur kul?! 🙌

Men nu hörnini så är det kväll och jag har en presentation att göra inför morgondagen. Vi ska ha ett möte kring ett eventuellt samarbete med den nya verksamheten i verksamheten. Spännande.

Puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *