3 poddar som gör mig glad

Det finns vissa poddar som gör mig glad, och jag tänker att jag förstås ska dela med mig till dig så att du också kan knarka poddar när du vill ha lite extra energi. Ja men det här är liksom poddar som just ger lite extra energi och som ibland kan ge mig en sån där “SHIT, jag kan fanimej göra vad jag vill”-känsla. Förstår du hur jag menar? En sån där riktigt boost! 🚀

Först ut är Relationspodden med Bingo och Katrin. Jag klippte den podden de första åren (när de fortfarande var ett par) och det var tamejtusan ett sant nöje. Jag får sån jäkla energi av dessa två människor och jag vet att många tycker att Katrin är hård och lite elak men mitt intryck av henne är precis tvärtom, hon är en varm person, dock en smula provokativ ja! Och ja, om vi tittar bakåt i tiden så har hon uttryckt sig just provokativt, jag vet. Men hur som helst — det här är en podd som ger mig energi! De svarar på frågor som deras lyssnare har skickat in, och som du hör av namnet så handlar det om relationer. Svaren är ofta roliga, inte särskilt konsekventa (utan kanske mer humörstyrda) och allmänt underhållande. Och så älskar jag deras dynamik. Här kan du lyssna på Relationspodden.

Sen har vi “Nours poddelipodd. Och Henrik” Ja men du fattar bara av namnet hur bra den är va? Älskar namnet. Och det blir extra tydligt i jingeln att det är Nours podd och att Henrik liksom är med som ett litet släp. Älskar! Ja Nour och Henrik (Schyffert) är ju ett par så deras dynamik är också nära (och rolig). Och hela podden är sjukt rolig och underhållande. Bra energi. Högt och lågt. Kan handla om precis vad som helst! Lyssna på den här.

Sist (men absolut inte minst) kommer Mitt i livet-podden med Jessica Lasses och Malin Gramer. Den här podden handlar också om lite allt möjligt och det fina (även) med den är deras dynamik eftersom de är bra vänner sen förr och eftersom de båda är väldigt öppna och genuina.

God lyssning! Och du får gärna tipsa mig om nån favvispodd som du har.

Puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *