Jag äter alltid väldigt mycket och bra mat när jag är på semester. Det är liksom halva grejen för mig (för de flesta va?) – och jag älskar faktiskt bufféer. Om det är på bra hotell vill säga, annars gillar jag det inte alls, det ställer liksom större krav på hotellet. Och är det någonting jag kollar innan jag bokar så är det hur maten är. När jag åker med barnen och vi ska hänga mest på hotellet alltså. Anledningen till att jag älskar bufféer är för att jag älskar att lägga på en massa grönsaker (som jag har sluppit skära själv) på tallriken, och sen samma sak när det gäller efterrätten. All frukt! Hur kan det vara så gott?
Så jag äter mycket kyckling (typ nygrillade kycklingfiléer) eller annat kött, en massa olika sorters grönsaker, nån god sås och så nån slags ost. Finns det inte fetaost eller liknande så hittar jag nån Mallorquinsk dessertost. Och sen en massa frukt till efterrätt. Mums.
Så när jag är på semester är jag i himmelriket – jag får i mig god och nyttig mat! Och jag får det dessutom serverat. Finns det nåt härligare? Är det någon lyxgrej jag skulle kunna tänka mig att ha hemma så är det en kock. Det är väl inte för mycket begärt, eller?
Men nu ska jag gå och träna crosstraining. Utomhus. Sen är det frukost!