Höstpeppigt, kaosartat och väldigt samlat

Vilken dag! Det där med att fixa ekonomin tog längre tid än någonsin. Det var väldigt rörigt där på mitt bord ett tag. Papper överallt. Det är så himla mycket. Ja och det är ju därför som jag söker en ekonomiassistent. Som sagt – snarare en som är duktig på att ha ordning och reda och som orkar med att jag mailar lite nu och lite då. Kvitton hit och kvitton dit. Som har lust att samla ihop dem, dokumentera dem liksom, tills det är dags att sammanställa. För det är egentligen det som är grejen här – Jag får skylla mig själv – Hade jag bara dokumenterat ordentligt varenda gång en transaktion görs, ja men då hade det inte blivit SÅ HIMLANS STORT PROJEKT nu. Så den som ska jobba med det här får alltså vara den som ser till att det inte blir rörigt. Jag vill bara, så effektivt som möjligt, skicka över allt till någon. Och fokusera på sånt som jag är bra på istället.
Hur som helst – förutom ekonomin som inte blev klar helt (Ogillar starkt när skrivare och internet strular när man håller på som bäst) så har jag haft möte med Anni om hösten. Vi håller på att paketera nya produkter, boka in möten med nya kunder samt planera för mer tid i Stockholm. That's it! Mer hanns inte med. Men imorgon, när jag är färdig med det sista ekonomitjafset och när jag har haft diverse möten på förmiddagen, ja men då ska vi prata NewsHubby och vår produktutveckling. Kul!! 🙂

Haha… hjälp vad vi är samlade.11868851_10153082510713951_2016521820_n

Vi hade telefonmöte med ny podd. Vi pratade om vikten av att det är bra ljud i en podcast, och att det inte får eka för mycket. I ett ekande rum. Ironi.11903542_10153082511093951_2047586993_nPS. Angående ekonomiassistent-tjänsten – Jag har fått jättemånga mail och lovar att svara snarast på alla. Det har bara varit så vansinnigt hektiskt idag.

Och nu – tadaaa – så ska jag testa ett nytt pass på Friskis & Svettis. Är egentligen gladare för Les Mills-pass men ska ge det en chans eftersom Friskis ligger 25 meter från mitt hus. Testar Jympa Medel idag. Återkommer med feedback! Hejrå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *