Mio 15 år idag! ??❤️

Idag fyller min älskade “lille” kille 15 år! Världens finaste, mest ödmjuka, charmigaste och mest underbara människa börjar bli stor. Men är ändå fortfarande så liten ibland. Vi firade genom att gå in och väcka honom med skönsång och presenter, och nu är det skola och jobb som gäller, för att sen ikväll gå ut och äta. 
Är det inte helt sjukt att han är född den 29 februari? Dagen som bara finns vart fjärde år och som är “Sällsynta sjukdomars dag”? Galet ändå…
Han kom med buller och brak vår lilla kille. Vi ringde ambulans 07,16, och han var ute 07,41. Jag uppfattade inte ens hur förlossningsavdelningen såg ut. Allt gick så snabbt. Och nu är han alltså 15!!! Det har också gått snabbt… hjälp… Nu håller vi tummarna för ett friskt år. Hurra hurra hurra för vår älskade lille Mio idag! ❤️
 

49 thoughts on “Mio 15 år idag! ??❤️

  1. På pricken, Anna-Paula! Stort grattis, Mio, och ha en riktigt fin dag tillsammans med familjen. Hoppas de kommer på något bra så att du får vara frisk. Kram. ???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *