Busy days!

Goood morgon! ☀️? Herregud vad det jobbas just nu. Ja hos mig alltså. Jag är, tack och lov, väldigt duktig på att rama in mina pass – vilket gör att jag sällan känner mig stressad och vilket även gör att jag kan chilla med barnen… MEN… jag jobbar ändå alldeles för mycket, jag är medveten om det.
Men det finns ett par anledningar till det. Jag behöver liksom bli klar med byggandet av min webbutbildning, och det går faktiskt riktigt, riktigt bra. Det ska bli så kul att se om det är många som kommer att gå den. Vad tror ni? Med tanke på all tid jag har lagt ner, och med tanke på hur jäkla konkret, hands on och bra jag tycker att den är så hoppas jag verkligen det!
Jag var ju ledig i torsdags och fredags, och i torsdags eftermiddag var vi på bio och såg A star is born! Wow! Wow! Wow! Den påminde om så många olika saker och jag älskade den. Så sorglig och fin!
Sen var jag och Alvin och åkte skidor på Vallåsen. En heeelt fantastisk dag i solen. Wow vilket väder alltså! Jag är sugen på att åka upp själv en dag (ja eller med en kompis) för att verkligen få åka, åka, åka. Men vi hade en väldigt mysig dag måste jag säga. Skidåkning ligger nog högst på listan av saker som jag gillar att göra med mina barn. 
Den här veckan blir också busy! Mio fyller år på torsdag. Han fyller 15!!! ?Och sen, på fredag, så har vi blivit inbjudna till Out of office, så vi är ett gäng på 10 personer som ska träffas på kontoret och sen gå dit. På lördag är det kalas för Mio så då kommer pappa och Carina ner, samt min bror + familj. Det blir jättemysigt. Och sen åker pappa och Carina hem söndag kväll. Ja men en fullspäckad helg som sagt. Men nu undrar jag… VAD TUSAN KÖPER MAN TILL NÅGON SOM FYLLER 15?!?! Hjälp!! Snälla, om ni har nåt förslag – hit me! Jag har redan köpt en grej, men behöver fler förslag… ??
Men nu hörni så ska jag… tadaaa…. som alltid på morgnarna efter att jag har bloggat: Väcka barnen! Puss! 

16 thoughts on “Busy days!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *