Svar från Mios läkare

Vi fick svar från Mios läkare för ett tag sen. Vet inte om vi har kommit nåt steg närmare egentligen. Det som står i brevet är ju egentligen två alternativ:
1) Att testa att byta shuntventil – det känns sådär. Det skulle innebära ännu en operation, och vi vet ju inte ens om det är stor chans att det skulle hjälpa. Självklart kan vi tänka oss ytterligare en operation om det är för att man tror att det hjälper, men i det här fallet känns det mest som att “tja, vi kan väl chansa på det eftersom vi inte vet vad vi annars ska göra”
2) Att lägga in honom på barnkliniken – Ja nu när jag ser det förslaget så inser jag att det kanske var lite dumt av mig att ifrågasätta huruvida hans sjukdomar har med varandra att göra. Det är ju inte det som är prio 1 nu. Nu när han har ont i huvudet och inte blir bra i sin shunthuvudvärk så känns det helt meningslöst att börja utreda det där andra, det som är grunden till allt. Kanske. Eller? Ja jag vet inte. Det jag vet är att nu måste vi hitta en lösning! Vi ringde sköterskan igår, som skulle få tag i läkaren och återkomma… To be continued alltså…
brev

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *