Alex + Alex

Det här med att vara två Alexandror på samma arbetsplats kan ställa till det. Det är liksom ingen som tror att det finns två, så folk skriver och ringer lite fel, men det är det värt. Det här är andra gången i livet som jag och den här underbara Alexandran jobbar ihop. Tredje gången gillt tror jag blir en vacker dag när vi har ett företag tillsammans. Senare i livet.
Hur som helst – vi har alltid lika bra möten och jag blir alltid lika peppad av Alexandra. Det är viktigt, otroligt viktigt, att ha bra människor omkring sig, som man får energi av i både uppåt och neråt-perioder. Det finns ju vänner  som mest gillar en när man har ups och andra när man har downs. Jag gillar hela spektrat, det vill säga när man är med på alla resor. Och det är Alex.
Sen att hon är rolig också, och att vi har väldigt bra jobbmöten, ja det är ju ännu bättre. Igår jobbade vi fram ett första utkast till copy (till nya startsidan), dvs. det som vi måste ha med på NewsHubbys startsida för att kunderna ska förstå vad det är vi erbjuder. Är det någon som har väldigt bra idé om det här – Hojta! alex-out alex-worki working-mode

0 thoughts on “Alex + Alex

  1. Ni har en grym podd tillsammans också!
    Jag kör Android och lyckas inte ge er betyg på Itunes så jag får göra det här istället. Ni är roliga, kloka och kompetenta inom så många områden så att jag blir avundsjuk. Jag skulle gärna vilja höra er prata om hur man kan bli bättre på att ta mod till sig och leva ut sina drömmar. Och även förstå vad man egentligen vill. Om några dagar har jag jobbat på samma stora bolag i 10 år! Jag får lite panik när jag tänker på det. Jag skulle behöva en spark i baken för att våga kasta mig ut och testa nåt nytt. Just do it är så lätt att säga men kan i praktiken vara svårt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *