Träningspass för mammor med barn

Jag älskar bebisar! Och jag tycker att det är grymt fascinerande vad kvinnokroppen kan åstadkomma. Jag tränade ända in i slutet av min första graviditet men hade väl rätt dålig koll på hur och vad jag skulle träna egentligen. Jag minns att jag bokade in mig en gång hos en PT, för att få tips, men efter ett tag tröttnade jag ju på det passet och fresstylade. Det jag inte visste då var att jag borde ha fokuserat mer på helt andra övningar, för att komma tillbaka så fort som möjligt när bebisen var född.
Nu tänker jag att jag vill inspirera andra mammor att komma igång efter förlossningen genom att köra träningspass utomhus till våren. Med mammor. Med barnvagn. Och eftersom jag älskar bebisar så har jag full förståelse för skrik, barnvagnshatare (ni vet såna bebisar som inte gillar att sitta eller ligga i en stilla barnvagn), kräk, bajs och dylikt. Jag är en mästare på att gunga vagnar och kan göra det medan mamman eller mammorna kör plankan. Eller nåt. Det låter väl som en bra idé?
151101_Skissbild_JWB1009

0 thoughts on “Träningspass för mammor med barn

  1. Grymt bra idé! Jag har själv tränat med PT dan, mamaedition efter min förlossning. Tror och vet att du skulle vara grym tränare.. De flesta vill träna och det är perfekt när man går hemma, då har man tiden! Typiskt att jag börjat jobba nu. Men kanske ska önska mig lite Pt timmar. Är helt av banan och skulle behöva komma igång igen..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *