Jag är så stel

Jag är väldigt stel om jag jämför med hur jag var för ett par månader sen, och jag tänker hela tiden att jag ska börja med min rörlighetsträning, men så glömmer jag det. Hur svårt kan det vara liksom? Det är superenkelt att köra RomWod eftersom man loggar in varje dag och får nya program som är på ca 15 minuter. 15 minuter om dagen klarar ju alla, eller hur? Speciellt om man bara kan rulla ut en matta och köra hemma.
Att vara rörlig är jätteviktigt! Det är viktigt om man tränar styrketräning och det är viktigt för vardagen, för att man inte ska skada sig. Man vill ju inte bli en person som får nackspärr eller ont i axeln av att sätta upp en kartong på en hylla lite högt upp, eller hur? Rörlighet är viktigt, och det stör mig att jag har slarvat med det. Så igår kväll började jag med RomWod igen. Nu ska jag bara se till att göra det varje dag. Det passar ju fint att göra det innan jag kör min tre, eller fem-minuters mindfulness.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *