God morgon ny vecka

Det är väldigt svårt att komma in i måndags-mode nu helt plöstsligt, speciellt eftersom vi har börjat vända lite på dygnet och eftersom jag jobbar hemifrån och bara gör sånt som måste göras. Vi har liksom inga stora planer just exakt nu utan drar igång allt efter nyår.
Igår var en dag full av träning, hemmamys och fikor. Allra mysigast var ändå att Alex, när vi hade träffats ute på stan för en fika, följde med mig hem för att podda. Det är alltför sällan man hänger hemma med folk – och det är ju så otroligt mysigt. Det blir liksom mer kvalitet så. Jag vill aldrig lämna det här julmyset. Säger jag nu… Några jultallrikar och långa dagar till så kommer jag dö av tristess. Kanske. De där tränings-breaken gör ju att jag ändå gillar det liksom.
Jag har kört mycket pilates, body balance och yoga i kombination med klassisk styrketräning. De där gruppassen springer jag till med lätta fötter, styrketräningen är inte riktigt lika rolig, men jag har ju som mål att köra minst 2 ggr i veckan i 8 veckor för att se vad det ger. Jag gillar att se att jag blir starkare och eftersom jag för första gången i mitt liv tränar väldigt planerat och vet exakt vad jag lyfter så kan jag också se utvecklingen. Det ska bli kul, och känns som ett bra drag om jag ska vara en bra PT.
Men nu – ut och gå i leran. (Hur tusan kan det regna så mycket på ett par dygn som det har gjort de senaste dygnen?) Men en kulig sak: Snart (ja men nu försöker jag tänka positivt) är vi tillbaka till de här morgnarna igen:  IMG_9958
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *