Årssummering

Dags att summera 2015, och jag gör det enkelt för mig (enkelt och enkelt, det är fan skitsvårt att komma ihåg allt) och lånar en summeringslista av Cissi Wallin.
Gjorde du något 2015 som du aldrig gjort förut? Utbildade mig till PT. En helt ny värld som jag älskar! Nåt av det bästa jag har gjort faktiskt!P1120058Genomdrev du någon stor förändring? Jag hoppas att jag alltid är i rörelse och förändras, men speciellt för 2015 är nog att jag släppte prestationskraven när det kom till träning. Slutade med det där “allt-eller-inget”-tänket och började njuta mer av träning som jag tycker är rolig. Dvs. slutade vara så hård mot mig själv.
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Maria blev mamma och i övermorgon ska jag träffa hennes lilla Lily. Längtar… <3
Vilket datum från år 2015 kommer du alltid att minnas? Jag kommer sällan ihåg datum, men de starkaste upplevelserna från 2015 (och även 2014) är de gånger vi har behövt åka in med ambulans, eller akut på annat sätt med Mio. Jag kommer ihåg varenda liten sekund, varenda liten detalj av de gångerna. Och när han fick sin diabetes-diagnos… jag kan beskriva i detalj hur allt gick till. Jag inser att det är väldigt viktigt hur folk omkring en uttrycker sig vid såna här tillfällen, eftersom det liksom sitter kvar livet ut.IMG_5607Dog någon som stod dig nära?  Nej, tack och lov.
Vilka länder besökte du? USA (San Francisco) och Spanien.IMG_6849Gjorde någonting dig riktigt glad? Varje gång Mio har haft perioder där han har mått helt bra så har jag ett lyckorus och en frihetskänsla som inte går att beskriva. Att få gå en powerwalk till kontoret, och veta att båda barnen är i skolan, och jag inte går ifrån och lämnar någon, är den bästa känslan ever! Det gör mig riktigt glad och jag är säker på att jag skulle kunna leva på det väldigt länge innan jag blev van liksom.IMG_4075Saknar du något under år 2015 som du vill ha år 2016? Ro! Jobbmässigt. Vill lämna all oro bakom mig.
Vad önskar du att du gjort mer? Släppt saker tidigare. Inte kämpat livet ur mig, för det kostar ofta för mycket. Varit mer ensam med Alvin. Han är en lillebror som får stå ut med mycket pga. sjuk storebror. En kväll, när Mio mådde bra, delade vi upp barnen så att Alvin hade myskväll med mig och Mio med Jonas. Alvin längtade ihjäl sig till den här kvällen och kunde knappt vänta på att skoldagen skulle ta slut. Det vill jag göra oftare! Fast då ska Mio helst vara frisk. Jag önskar också att jag hade gjort mer för barn som har det svårt på ett eller annat sätt. Och inte bara skicka några sms vid stora katastrofer eller välgörenhetsgalor.
Vad önskar du att du gjort mindre? Jobbat! Alltså jag gillar att jobba men vill strukturera det mer och stänga av ibland.
Favoritprogram på TV? Tv? Ser aldrig på tv eftersom jag bara somnar.
Bästa boken du läste i år? Egenmäktigt förfarande tror jag… eller Wild.
Största musikaliska upptäckten? Upptäckt? Jag upptäcker varje år att Veronica Maggio fortfarande är min favvis.maggio1Vad var din största framgång på jobbet 2015? Hmm, svårt… Jag måste nog dela upp det eftersom jag har flera företag. På NewsHubby måste det vara att vi äntligen lanserade en version på svenska marknaden som verkar funka. Hoppas jag. Vi är i ett teststadie just precis nu 🙂 PR with an Edge – att vi ens har lyckats bygga upp det, fått kunder och dessutom lyckats väldigt bra med dem. Men sen måste jag ju säga att det här med att jag har utbildat mig till PT är min personligt största yrkesframgång 2015.
Största misstaget? Att låta Mio få sin shunt i huvudet istället för i ryggen? Det har ju inte funkat det heller och känns mer läskigt att den sitter i hjärnan… Men det kunde vi ju inte veta förstås, att det inte skulle bli bättre, men så här i efterhand så verkar det ju ändå vara ett misstag.IMG_2327Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Vet inte… Lite sådär mittemellan. Inte ledsen men väldigt mycket oro över Mio (främst) och företagen.
Vad spenderade du mest pengar på? Företaget!
Något du önskade dig och inte fick? En frisk Mio.
Vad gjorde du på din födelsedag 2015? Jag var på spa med Johanna och var sen ute med vänner på kvällen.
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Att Mio var frisk! Bara det.
De bästa nya människorna du träffade? Hmm, jag tror inte att jag har träffat så många nya människor under 2015 (däremot under 2014) som är betydelsefulla i mitt liv… Eller så är jag en väldigt dålig människa och glömmer nån viktig person nu. Förlåt i såna fall. Men okej – jag har ju börjat träffa en nygammal vän väldigt mycket och är otroligt glad över att hon har kommit in i mitt liv igen <3IMG_4114Mest stolt över? Mina underbara barn. På riktigt – de är fantastiska små killar med väldigt stora hjärtan!
IMG_7596Högsta önskan just nu? Att Mio blir frisk (Suck, det låter så trist och förutsägbart, men det är verkligen det enda jag verkligen, verkligen önskar just nu). Och okej, att företagen går så bra att jag – om det skulle behövas – skulle kunna vara hemma med Mio en längre tid. 

IMG_4082Vad tänker du göra annorlunda nästa år? Inte ödsla tid på människor som inte är närvarande och engagerade, dvs. inte umgås med någon som inte lyssnar. Och så tänker jag kräva tydlighet och rakhet precis som att jag själv kommer att leverera det. Jag kommer inte läsa mellan raderna, utan förvänta mig att det du säger är det du menar. Jag tänker också sluta tro att läkarna kommer lösa Mios problem och försöka ta tag i det själv. Och så vill jag göra nåt för barn som har det svårt, eller som är sjuka.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *